Showtuin met meer dan 250 modellen in diverse prijsklassen
 Wij produceren ook zelf: uw eigen ontwerp maken wij zoals u het wil
 Complete grafmonumenten voor minder dan €1000,- inclusief plaatsing
Wij hebben veel ervaring met lasergraveren en foliezandstralen van foto's en andere afbeeldingen op uw monument
 Onze voorlichter bezoekt u vrijblijvend aan huis voor hulp bij uw keuze
 Onderhoud en aanpassingen aan bestaande monumenten snel en vakkundig geregeld
 Ook verzakking van monumenten valt bij ons onder de uitgebreide garantie

Afbeeldingen en foto's
De mogelijkheden voor het verwerken van afbeeldingen en foto's op uw monument zijn zeer uitgebreid. Hieronder vindt u een toelichting en prijsindicatie op de meestgebruikte bewerkingstechnieken.

Etsen: 
Etsen is een eenvoudige techniek om afbeeldingen als bloemen, vogels of een kruis in een monument te graveren. Een standaard  gravure uit onze collectie kost u slechts 75 euro.Lasergraveren:
Lasergraveren stelt ons in staat om afbeeldingen en foto's zeer nauwkeurig in donkere soorten natuursteen, rvs, glas en vele andere materialen te graveren. Details zijn goed zichtbaar en de afbeelding is duurzaam en waarheidsgetrouw over te nemen. Prijs per gravure bedraagt 175-300 euro afhankelijk van het gewenste formaat.
Hieronder ziet u enkele lasergravures.


 

Foliezandstralen:
Door zeer geavanceerde techniek kunnen wij als een van de weinige aanbieders middels een zandstraalbewerking waarbij diverse folies gebruikt worden een levensechte afbeelding of foto in een steen graveren. Het detailniveau is nog beter dan bij lasergraveren en niet aan verweer onderhevig. Het is de beste techniek die wij u momenteel kunnen bieden. Prijs bedraagt 400 euro per afbeelding en is daarmee niet veel duurder dan lasergraveren, terwijl de kwaliteit absoluut beter is. Enige beperking die wij met deze techniek momenteel hebben is de maximale afmeting van 30x30cm per afbeelding. Hieronder ziet u het levensechte resultaat van een fotokopie middels foliezandstralen.


 

Porceleinen foto's:
Op porcelein kunnen op duurzame wijze foto's gedrukt worden. Er zijn grote en kleine porseleinen foto's leverbaar in ovalen, harten, ronde vormen en rechthoeken. De foto kan worden verwerkt in kleur, sepia of zwart/wit. U heeft dus een uitgebreide keuze. Bovendien blijft de foto gegarandeerd meer dan tien jaar kleurecht. Prijzen beginnen al vanaf 70 euro voor een klein plaatje.

Grafsteen.be | Telnr. 0031-475-472813 | Faxnr. 0031-475-472752 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.