Showtuin met meer dan 250 modellen in diverse prijsklassen
 Wij produceren ook zelf: uw eigen ontwerp maken wij zoals u het wil
 Complete grafmonumenten voor minder dan €1000,- inclusief plaatsing
Wij hebben veel ervaring met lasergraveren en foliezandstralen van foto's en andere afbeeldingen op uw monument
 Onze voorlichter bezoekt u vrijblijvend aan huis voor hulp bij uw keuze
 Onderhoud en aanpassingen aan bestaande monumenten snel en vakkundig geregeld
 Ook verzakking van monumenten valt bij ons onder de uitgebreide garantie

Uw eigen ontwerp 

Tijdens uw oriëntatie heeft u misschien al ideeën opgedaan door over de begraafplaats te lopen of brochures te bekijken. Maar ook als dat niet het geval is, kunnen we u helpen bij het maken van een keuze. Wij beschikken in Belgie, nabij Maastricht over een uitgebreide showtuin waar u zich in alle rust oriënteren. Ook ontvangt u vanzelfsprekend een uitgebreid advies.

Heeft u op een begraafplaats of elders een idee opgedaan of wenst u volledig zelf te ontwerpen dan kunnen wij u hierin ook adviseren en ondersteunen. Het combineren van materialen als natuursteen, brons, glas, hout, en rvs is uiteraard mogelijk en kan verrassende resultaten opleveren zoals u in deze ontwerpen terug kunt zien.


Bij de keuze voor een eigen ontwerp grafsteen wordt uw gedachtegang samen met onze voorlichter verder ingevuld en uitgewerkt op basis van een bestaand monument of volledig vanaf de ontwerpfase. Dit geeft daarmee vaak meer voldoening omdat het een eigen ontwerp van uzelf is, hetgeen de wens van de overledene perfect kan weerspiegelen.

Uw idee of ontwerp kunt u aan ons kenbaar maken per mail/fax of tijdens een persoonlijk gesprek waarna wij u een kostenindicatie kunnen geven. Of u maakt een afspraak met onze voorlichter welke samen met u uw gedachten verwoordt naar een ontwerp.

Uiteraard zijn wij op de hoogte van de regelgeving bij uw begraafplaats zodat het ontwerp tevens voldoet aan de gestelde eisen en de vergunningsaanvraag probleemloos door ons voor u kan worden uitgevoerd. 

 

Grafsteen.be | Telnr. 0031-475-472813 | Faxnr. 0031-475-472752 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.